top of page
Energiahoidot

Maksuton hoito - rauhoitu ja rentoudu

Kokeile energiahoitoa alla olevien videoiden kautta.

Voit vain laittaa videon pyörimään ja sulkea silmät.

Aisti mitä tapahtuu. 

Energiahoito

Energiahoito on kokonaisvaltainen hoito, joka vaikuttaa monella tasolla.

Hoidon eteneminen on aina yksilöllistä sen mukaan, mitä hoidossa nousee esiin. Voit saada helpotusta fyysisiin vaivoihin ja mielialasi kevenee tiedostamattomien taakkojen vapautumisen myötä. 

Energiahoidossa tasapainotetaan kehosi energiat ja poistetaan esteitä, jotka estävät energioita virtaamasta vapaasti. Meidän jokaisen keho koostuu energiasta ja energioiden normaali virtaaminen kuuluu hyvinvoivan kehon - ja mielen -  perusominaisuuksiin. 

splash.jpg

Samaan tapaan kuin fyysisessä kehossa on verisuonten verkosto, energiakehossa on omat energiakanavat. Vaikka suurin osa meistä ei voi nähdä niitä paljaalla silmällä, niiden olemassaolo on pystytty todistamaan erilaisilla tutkimuksilla ja mm. akupunktiopisteet sijaitsevat kehon energiakanavilla. 

Erilaiset blokit eli esteet virtausten tiellä aiheuttavat lopulta fyysisiä vaivoja, kiputiloja ja sairauksia. Voit verrata energiakanavien blokkeja verisuoniin kertyviin tukoksiin, jotka aiheuttavat vakavia ongelmia fyysisessä kehossa. Energiahoidon avulla voidaan purkaa energiakehon blokkeja jo ennen niiden laskeutumista fyysisen kehon asteelle ja vapauttaa niitä, jotka oireilevat jo fyysisellä tasolla asti. 

Energiahoidon vaikutus ulottuu fyysistä kehoa syvemmälle. Fyysisten vaivojen taustalla on lähes aina jokin syvempi juurisyy, ajatusmalli tai haitallinen uskomus, pelko- tai stressitila. Ihmisen fyysinen keho varastoi kaiken meille tapahtuvan. Kehoon jää jäljet kaikista lapsuuden traumoista, jokaisesta nuoruuden ja aikuisiän tapahtumasta. Niitä voidaan kehosta vapauttaa energiahoidon avulla ja mm. joogaharjoituksilla. 

Hoito tuo helpotusta pelkotiloihin, stressin hallintaan ja erilaisiin mieltäsi painaviin asioihin. Hoidossa päästään puhdistamaan energiat alitajunnan ja energeettisen kehon tasoilta asti, jolloin oireiden juurisyy paljastuu ja poistuu. 

Pelkästään fyysisten oireiden hoitaminen voi kyllä poistaa oireen hetkellisesti, mutta syy oireisiin jää kehoon (tai mieleen) ja oire uusiutuu. Joskus pelkästään se, että oivallat mikä juurisyy on, riittää vapauttamaan sen. Aina ei tarvita edes tietoisen mielen apua, vaan pelkästään energeettisellä tasolla tapahtuva blokin avaaminen riittää. 

chakrat_edited.jpg

Hoidossa tasapainotetaan kehosi energiakeskukset, chakrat, niin, että niissä luonnostaan virtaava energia pääsee liikkumaan vapaasti.

Jokaisella chakralla on oma vaikutuksensa elämän eri osa-alueisiin. Jokaisen chakran vaikutuspiirissä on omat kehon osat ja elimet. Yhden chakran tukkeutuminen vaikuttaa kaikkien toimintaan. 

Ihminen on kokonaisuus, jonka jokaisen osa-alueen tasapainoinen toiminta johtaa todelliseen, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. 

 

Energia, jota hoidossa ohjataan, ympäröi meitä koko ajan.

Olemme osa sitä samaa energiaa, joka kulkee lävitsemme, vahvistaa ja mahdollistaa elämän.

Se saa sydämesi sykkimään, hengityksesi hengittämään ja ruokasi sulamaan. 

Se pitää sinut hengissä, huolimatta siitä, miten kohtelet kehoasi.

Se antaa anteeksi laiminlyönnit ja vahingollisen käyttäytymisen. Jokainen meistä pitää joskus kehoaan itsestäänselvyytenä.

Opettele kuuntelemaan kehon hienovaraisia viestejä. Opettele ottamaan lepohetki silloin, kun sitä kaipaat ja toimimaan silloin, kun on sen aika. 

 

Energia, joka hoidossa välittyy, ei tule minusta, en siis anna sinulle omaa energiaani.

En myöskään vastaanota sitä, mikä sinusta poistuu.

Kaikki negatiivinen energia mikä sinusta hoidon aikana poistuu, ohjautuu uuteen kiertoon, puhdistumaan ja vahvistumaan uudelleen. 

Hoitajana nautin siitä energiasta, joka kauttani virtaa sinua hoitamaan ja iloitsen siitä muutoksesta, joka sinussa hoidon jälkeen näkyy. 

Lähihoidot Jyväskylässä.

Hoidon kesto 1 tunti.

Hoitopaikka Jyväskylän keskustassa Joogashala Kuunvalon tilassa (Keskustie 21). 

Hinta 80€ 

Kaukohoidot juuri sinne, missä olet. 

Hinta 55€ 

Ryhmähoitotapahtumia voidaan järjestää omalle porukallesi, TyKy-päivän tapahtumana työhyvinvointia edistämään, synttäreille tai polttareille, ehkä kokoat ystävät yhteen muuten vaan nauttimaan energiahoidon vaikutuksista. 

Energiahoitoon voidaan yhdistää myös rauhallisia yin-jooga-asanoita, jolloin puhutaan Hoitava Yin-harjoituksesta. (Sunnuntai-iltaisin ohjaan Hoitava Yin harjoitusta Joogashala Kuunvalolla, Keskustie 21, JKL klo 18-19:30 Tarkista ajantasainen aikataulu Kuunvalon kalenterista! )

Jos haluat tiedon seuraavasta energiahoitotapahtumasta tai

kaukoryhmähoidosta suoraan sähköpostiisi, liity postituslistalle tästä

Ota yhteyttä

Olen yhteydessä oston jälkeen ajan sopimiseksi. 

Purple Stars

Energiahoito kaukohoitona

Energia ei tunne fyysisen maailmamme rajoituksia ajan tai paikan suhteen. 

Hoito voidaan tehdä mihin tahansa maantieteelliseen sijaintiin. 

Kaukohoitoon pätevät samat yllä olevat kuvaukset energiahoidosta, erona on, että emme ole fyysisesti samassa tilassa hoidon aikana. 

Vastaanottaaksesi hoidon valitse paikka, jossa saat olla rauhassa.

On todennäköistä, että nukahdat hoidon aikana, valitse paikka, jossa voit turvallisesti torkahtaa. 

Käy lepäämään makuuasentoon tai mukavaan istuma-asentoon sovittuna aikana. 

Salli sen tapahtua mitä hoidon aikana tapahtuu. Voit saada kehollisia tuntemuksia, kihelmöintiä, painontunnetta, lämpötilan vaihteluita, pyörteen tunteita eri puolella kehoa... Tai voi olla ettet huomaa mitään erityistä, vaan ehkä nukahdat nopeasti. 

Molemmissa tapauksissa hoito tulee perille ja saat sen, mitä sillä hetkellä eniten tarvitset. 

Energia on viisasta, se löytää kehostasi ne kohdat, jotka hoitoa kaipaavat. Luota siihen ja anna energian hoitaa. 

Kaukohoidon hinta 55€

Hoitoaika 30 min.

HUOMAA MYÖS Täydenkuun energiahoito kuukausittain täydenkuun aikaan. Hoito on ostettavissa muutaman päivän ajan ennen ja jälkeen täydenkuun. Teen hoidon aina Täydenkuun hetkellä, mutta koska energia ei tunne meidän kalenterin rajoituksia, sen voit ottaa vastaan silloin kun se sinulle sopii. Oston yhteydessä saat vielä kirjallisen ohjeen.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan hoidon vastaanotto tapahtuu omalla aikomuksella, eli ajatuksella. Asetu lepäämään makuulle tai mukavaan istuma-asentoon, varmista, että pääsi on myös tuettuna. Ajattele (tai sano ääneen): "otan vastaan Katja tekemän energiahoidon". Voit käyttää omia sanojasi, aikomuksesi käynnistää hoidon, joka on eetterissä odottelemassa vastaanottajaa. Vähän kuin tv-sarjat odottelevat katsojiaan pilvipalveluissa. Käynnistät vain oman 'ohjelmasi' ja jäät vastaanottamaan lähetystä. Hoito kestää noin 30 minuuttia, jonka jälkeen on hyvä vielä antaa kehon energioiden asettua hetki, varaa siis hoidolle riittävästi aikaa. 

Olen yhteydessä oston jälkeen ajan sopimiseksi, 

kaukohoito voidaan tehdä myös niin, että otat sen vastaan kun sinulle sopii.

Purple Stars

Sijainti

Jyväskylä

Viestit tavoittaa parhaiten

044 2416872

Sähköposti 

Seuraa somessa 

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page