top of page

Maksuton hoito - rauhoitu ja rentoudu

Kokeile energiahoitoa alla olevien videoiden kautta.

Voit vain laittaa videon pyörimään ja sulkea silmät.

Aisti mitä tapahtuu. 

Energiahoito, syystarjous, kaukohoito my magical heart.png

Energiahoito

Energiahoito on kokonaisvaltainen hoito, joka vaikuttaa monella tasolla.

Hoidon eteneminen on aina yksilöllistä sen mukaan, mitä hoidossa nousee esiin. Voit saada helpotusta fyysisiin vaivoihin ja mielialasi kevenee tiedostamattomien taakkojen vapautumisen myötä. 

Energiahoidossa tasapainotetaan kehosi energiat ja poistetaan esteitä, jotka estävät energioita virtaamasta vapaasti. Meidän jokaisen keho koostuu energiasta ja energioiden normaali virtaaminen kuuluu hyvinvoivan kehon - ja mielen -  perusominaisuuksiin. 

splash.jpg

Samaan tapaan kuin fyysisessä kehossa on verisuonten verkosto, energiakehossa on omat energiakanavat. Vaikka suurin osa meistä ei voi nähdä niitä paljaalla silmällä, niiden olemassaolo on pystytty todistamaan erilaisilla tutkimuksilla ja mm. akupunktiopisteet sijaitsevat kehon energiakanavilla. 

Erilaiset blokit eli esteet virtausten tiellä aiheuttavat lopulta fyysisiä vaivoja, kiputiloja ja sairauksia. Voit verrata energiakanavien blokkeja verisuoniin kertyviin tukoksiin, jotka aiheuttavat vakavia ongelmia fyysisessä kehossa. Energiahoidon avulla voidaan purkaa energiakehon blokkeja jo ennen niiden laskeutumista fyysisen kehon asteelle ja vapauttaa niitä, jotka oireilevat jo fyysisellä tasolla asti. 

Energiahoidon vaikutus ulottuu fyysistä kehoa syvemmälle. Fyysisten vaivojen taustalla on lähes aina jokin syvempi juurisyy, ajatusmalli tai haitallinen uskomus, pelko- tai stressitila. Ihmisen fyysinen keho varastoi kaiken meille tapahtuvan. Kehoon jää jäljet kaikista lapsuuden traumoista, jokaisesta nuoruuden ja aikuisiän tapahtumasta. Niitä voidaan kehosta vapauttaa energiahoidon avulla ja mm. joogaharjoituksilla. 

Hoito tuo helpotusta pelkotiloihin, stressin hallintaan ja erilaisiin mieltäsi painaviin asioihin. Hoidossa päästään puhdistamaan energiat alitajunnan ja energeettisen kehon tasoilta asti, jolloin oireiden juurisyy paljastuu ja poistuu. 

Pelkästään fyysisten oireiden hoitaminen voi kyllä poistaa oireen hetkellisesti, mutta syy oireisiin jää kehoon (tai mieleen) ja oire uusiutuu. Joskus pelkästään se, että oivallat mikä juurisyy on, riittää vapauttamaan sen. Aina ei tarvita edes tietoisen mielen apua, vaan pelkästään energeettisellä tasolla tapahtuva blokin avaaminen riittää. 

chakrat_edited.jpg

Hoidossa tasapainotetaan kehosi energiakeskukset, chakrat, niin, että niissä luonnostaan virtaava energia pääsee liikkumaan vapaasti.

Jokaisella chakralla on oma vaikutuksensa elämän eri osa-alueisiin. Jokaisen chakran vaikutuspiirissä on omat kehon osat ja elimet. Yhden chakran tukkeutuminen vaikuttaa kaikkien toimintaan. 

Ihminen on kokonaisuus, jonka jokaisen osa-alueen tasapainoinen toiminta johtaa todelliseen, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. 

 

Energia, jota hoidossa ohjataan, ympäröi meitä koko ajan.

Olemme osa sitä samaa energiaa, joka kulkee lävitsemme, vahvistaa ja mahdollistaa elämän.

Se saa sydämesi sykkimään, hengityksesi hengittämään ja ruokasi sulamaan. 

Se pitää sinut hengissä, huolimatta siitä, miten kohtelet kehoasi.

Se antaa anteeksi laiminlyönnit ja vahingollisen käyttäytymisen. Jokainen meistä pitää joskus kehoaan itsestäänselvyytenä.

Opettele kuuntelemaan kehon hienovaraisia viestejä. Opettele ottamaan lepohetki silloin, kun sitä kaipaat ja toimimaan silloin, kun on sen aika. 

 

Energia, joka hoidossa välittyy, ei tule minusta, en siis anna sinulle omaa energiaani.

En myöskään vastaanota sitä, mikä sinusta poistuu.

Kaikki negatiivinen energia mikä sinusta hoidon aikana poistuu, ohjautuu uuteen kiertoon, puhdistumaan ja vahvistumaan uudelleen. 

Hoitajana nautin siitä energiasta, joka kauttani virtaa sinua hoitamaan ja iloitsen siitä muutoksesta, joka sinussa hoidon jälkeen näkyy. 

Lähihoidot Jyväskylässä. Hoidon kesto noin 1 tunti.

Hoitopaikka Jyväskylän keskustassa tai Ritoniemessä, Palokassa. 

Hinta 95€ 

Ensimmäinen kerta 75€ 

Kaukohoidot juuri sinne, missä olet. 

Hinta 75€ 

Ensimmäinen kerta 55€

Ryhmähoitotapahtumia voidaan järjestää omalle porukallesi, TyKy-päivän tapahtumana työhyvinvointia edistämään, synttäreille tai polttareille, ehkä kokoat ystävät yhteen muuten vaan nauttimaan energiahoidon vaikutuksista. 

Jos haluat tiedon seuraavasta energiahoitotapahtumasta tai

kaukoryhmähoidosta suoraan sähköpostiisi, liity postituslistalle tästä

Ota yhteyttä

Olen yhteydessä oston jälkeen ajan sopimiseksi. 

Purple Stars

Energiahoito kaukohoitona

Energia ei tunne fyysisen maailmamme rajoituksia ajan tai paikan suhteen. 

Hoito voidaan tehdä mihin tahansa maantieteelliseen sijaintiin. 

Kaukohoitoon pätevät samat yllä olevat kuvaukset energiahoidosta, erona on, että emme ole fyysisesti samassa tilassa hoidon aikana. 

Vastaanottaaksesi hoidon valitse paikka, jossa saat olla rauhassa noin tunnin ajan. 

On todennäköistä, että nukahdat hoidon aikana, valitse paikka, jossa voit turvallisesti torkahtaa. 

Käy lepäämään makuuasentoon tai mukavaan istuma-asentoon sovittuna aikana. 

Salli sen tapahtua mitä hoidon aikana tapahtuu. Voit saada kehollisia tuntemuksia, kihelmöintiä, painontunnetta, lämpötilan vaihteluita, pyörteen tunteita eri puolella kehoa... Tai voi olla ettet huomaa mitään erityistä, vaan ehkä nukahdat nopeasti. 

Molemmissa tapauksissa hoito tulee perille ja saat sen, mitä sillä hetkellä eniten tarvitset. 

Energia on viisasta, se löytää kehostasi ne kohdat, jotka hoitoa kaipaavat. Luota siihen ja anna energian hoitaa. 

Kaukohoidon hinta 75€

Ensimmäinen kerta 55€

Olen yhteydessä oston jälkeen ajan sopimiseksi. 

Purple Stars

Access Bars

Access Bars® - hoidossa aktivoidaan pään alueella sijaitsevia energiapisteitä kevyellä kosketuksella. 

Jokaisella pisteellä on yhteys tiettyyn osa-alueeseen elämässäsi ja kehossasi.

Hoidon vaikutus onkin hyvin kokonaisvaltainen ja voit saada hoidon aikana myös fyysisiä tuntemuksia. 

Hoito vapauttaa kehosta - ja mielestä - vanhoja kaavoja ja uskomuksia, jotka saavat meidät toistamaan samoja malleja uudestaan ja uudestaan. Jos siis huomaat ihmetteleväsi  “miksi minulle aina käy näin”, kyse on ajatusmalleista, jotka voidaan purkaa alitajunnasta ja vapauttaa tilaa uusille, paremmille malleille. 

Hoidon on todettu tuovan helpotusta unettomuuteen, stressin hallintaan, paniikkioireisiin ja lukuisiin muihin elämänlaatua heikentäviin oireisiin. 

Access Bars hoidosta et voi saada yliannostusta, päinvastoin, mitä useammin ja enemmän energiapisteitä aktivoit, sitä helpommalta haastavienkin tilanteiden kohtaaminen tuntuu. 

 

Hoitoon valmistautuminen:

Sinun ei tarvitse valmistautua hoitoon ennakkoon millään lailla. Pukeudu mukaviin vaatteisiin, joissa viihdyt selinmakuulla reilun tunnin ajan.

Hoidon alussa kosketan sinua jalkapohjiin, kämmeniin ja loppuajan työskentelen pääsi alueella. Hoidon aikana voit jutella normaalisti, tai vain rentoutua ja nauttia hoidon vaikutuksista. Nukahtaminen on myös sallittua.

Access Bars hoidon hinta 95€ 

Ensimmäinen kerta 75€ 

Olen yhteydessä oston jälkeen ajan sopimiseksi. 

Helppo Olla - hoitohetki

Sinun tilanteesi on ainutlaatuinen. 

Kaikki tähänastinen elämäsi on johtanut siihen pisteeseen, missä juuri nyt olet. 

Pinnalla oleviin haasteisiin löydetään ensin helpotusta, niin alta paljastuvat kerrokset pääsevät vapautumaan ja lopulta ollaan juurisyyn äärellä. 

Joskus pelkästään juurisyyn paljastuminen riittää tuottamaan oivalluksen, joka vapauttaa sinut ehkä koko elämänmittaisen haasteen pauloista. 

Jokaiselle löytyy oikeat keinot vapauttaa stressitila kehosta ja ratkaista mieltä painavat asiat. 

Joskus yksi hoitokerta riittää, joskus kerrosten kuorimiseen tarvitaan useampia kertoja. Jokainen hoitokerta on uniikki, koska sinä olet jokaisella kerralla erilainen. Käsiteltävät asiat ovat jokaisella kerralla erilaiset. Hoitokertojen välillä voi olla viikko tai vuosi, sen mukaan mikä sinusta tuntuu tarpeelliselta. 

Hoitohetkessä käytetään keskustelullisia tapoja, työkaluina NLP:n ja hypnoosin keinot, energiatyöskentelyä ja -hoitoa sekä joogasta ja hengitysharjoituksista tuttuja elementtejä tilanteen ja sinun tarpeesi mukaan. 

Hoitohetken jälkeen näet tilanteesi kirkkaammin ja sinulla on uusia työkaluja oman elämäsi, energiasi ja mielialasi hallintaan. 

Haasteet kutistuvat ja hyvä olo lisääntyy. 

Hoitohetki kasvotusten Jyväskylässä tai netin yli sijainnista riippumatta mihin vain.

Voit joko ostaa hoitohetkesi suoraan verkkokaupasta, jolloin laitan oston jälkeen viestiä ja sovitaan aika tai voit ottaa yhteyttä ja etsitään kummallekin sopiva aika ensin ja hoidat maksun sen jälkeen.

Helppo olla -hoitohetken hinta 133€

Ensimmäinen kerta 99€

Hoitohetken kesto 90 min.

Sijainti

Jyväskylä

Viestit tavoittaa parhaiten

044 2416872

Sähköposti 

Seuraa somessa 

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page