top of page

Energiahoito

Energiahoito on kokonaisvaltainen hoito, joka vaikuttaa monella tasolla.

Hoidon eteneminen on aina yksilöllistä sen mukaan, mitä hoidossa nousee esiin. Voit saada helpotusta fyysisiin vaivoihin ja mielialasi kevenee tiedostamattomien taakkojen vapautumisen myötä. 

Energiahoidossa tasapainotetaan kehosi energiat ja poistetaan esteitä, jotka estävät energioita virtaamasta vapaasti. Meidän jokaisen keho koostuu energiasta ja energioiden normaali virtaaminen kuuluu hyvinvoivan kehon - ja mielen -  perusominaisuuksiin. 

splash.jpg

Erilaiset blokit, esteet virtausten tiellä aiheuttavat lopulta fyysisiä vaivoja, kiputiloja ja sairauksia. Energiahoidosta voit siis saada helpotusta myös fyysisiin vaivoihin, ja monille se onkin ensimmäinen syy, jonka vuoksi energiahoitoon tullaan. 

Energiahoidon vaikutus ulottuu fyysistä kehoa syvemmälle.

Hoito tuo helpotusta pelkotiloihin, stressin hallintaan ja erilaisiin mieltäsi painaviin asioihin. Fyysisten vaivojen taustalla on lähes aina jokin henkinen este, ajatusmalli tai uskomus, jonka olemassaolosta et välttämättä ole edes tietoinen. Hoidossa päästään puhdistamaan energiat alitajunnan ja energeettisen kehon tasoilta asti, jolloin oireiden todellinen syy paljastuu ja poistuu. 

Pelkästään fyysisten oireiden hoitaminen voi kyllä poistaa oireen hetkellisesti, juurisyyn paljastaminen tietoiselle mielelle mahdollistaa oireen poistumisen pysyvästi.

Aina ei tarvita edes tietoisen mielen apua, vaan pelkästään energeettisellä tasolla tapahtuva blokin avaaminen riittää. 

Hoito voi nostaa mieleen asioita, jotka olet unohtanut kauan sitten, mutta jotka ovat edelleen varastoituneina kehoosi. Hoidon aikana kehosi vapauttaa vanhoja muistoja, käsittelemättömiä asioita ja jopa edellisiltä sukupolvilta meille siirtyneitä traumoja.

Kun ne nousevat tietoisuuteesi, sinun on mahdollista vapautua niistä. Tämäkin voi tapahtua vain tuntemuksena, että jotain poistuu kehostasi, ilman, että tiedostat mitä se on. Olo kevenee ja eläminen helpottuu. 

chakrat_edited.jpg

Hoidossa tasapainotetaan kehosi energiakeskukset, chakrat, niin, että niissä luonnostaan virtaava energia pääsee liikkumaan vapaasti.

Jokaisella chakralla on oma vaikutuksensa elämän eri osa-alueisiin. Jokaisen chakran vaikutuspiirissä on omat kehon osat ja elimet. Yhden chakran tukkeutuminen vaikuttaa kaikkien toimintaan. 

Ihminen on kokonaisuus, jonka jokaisen osa-alueen tasapainoinen toiminta johtaa todelliseen hyvinvointiin ja elämän keveyteen. 

 

Energia, jota hoidossa ohjataan, ympäröi meitä koko ajan.

Olemme osa sitä samaa energiaa, joka kulkee lävitsemme, vahvistaa ja mahdollistaa elämän.

Se saa sydämesi sykkimään, hengityksesi hengittämään ja ruokasi sulamaan. 

Se pitää sinut hengissä, huolimatta siitä, miten kohtelet kehoasi.

Se antaa anteeksi laiminlyönnit ja vahingollisen käyttäytymisen. Jokainen meistä pitää joskus kehoaan itsestäänselvyytenä.

Opettele kuuntelemaan kehon hienovaraisia viestejä. Opettele ottamaan lepohetki silloin, kun sitä kaipaat ja toimimaan silloin, kun on sen aika. 

 

Energia, joka hoidossa välittyy, ei tule minusta, en siis anna sinulle omaa energiaani.

En myöskään vastaanota sitä, mikä sinusta poistuu.

Kaikki negatiivinen energia mikä sinusta hoidon aikana poistuu, ohjautuu uuteen kiertoon, puhdistumaan ja vahvistumaan uudelleen. 

Hoitajana nautin siitä energiasta, joka kauttani virtaa sinua hoitamaan ja iloitsen siitä muutoksesta, joka sinussa hoidon jälkeen näkyy. 

Lähihoidot Jyväskylässä. Hoidon kesto noin 1 tunti.

Hoitopaikka Jyväskylän keskustassa tai Ritoniemessä, Palokassa. 

Purple Stars

Energiahoito kaukohoitona

Energia ei tunne fyysisen maailmamme rajoituksia ajan tai paikan suhteen. 

Hoito voidaan tehdä mihin tahansa maantieteelliseen sijaintiin. 

Kaukohoitoon pätevät samat yllä olevat kuvaukset energiahoidosta, erona on, että emme ole fyysisesti samassa tilassa hoidon aikana. 

Vastaanottaaksesi hoidon valitse paikka, jossa saat olla rauhassa noin tunnin ajan. 

On todennäköistä, että nukahdat hoidon aikana, valitse paikka, jossa voit turvallisesti torkahtaa. 

Käy lepäämään makuuasentoon tai mukavaan istuma-asentoon sovittuna aikana. 

Salli sen tapahtua mitä hoidon aikana tapahtuu. Voit saada kehollisia tuntemuksia, kihelmöintiä, painontunnetta, lämpötilan vaihteluita, pyörteen tunteita eri puolella kehoa... Tai voi olla ettet huomaa mitään erityistä, vaan ehkä nukahdat nopeasti. 

Molemmissa tapauksissa hoito tulee perille ja saat sen, mitä sillä hetkellä eniten tarvitset. 

Energia on viisasta, se löytää kehostasi ne kohdat, jotka hoitoa kaipaavat. Luota siihen ja anna energian hoitaa. 

Purple Stars

Access Bars

Access Bars® - hoidossa aktivoidaan pään alueella sijaitsevia energiapisteitä kevyellä kosketuksella. 

Jokaisella pisteellä on yhteys tiettyyn osa-alueeseen elämässäsi ja kehossasi.

Hoidon vaikutus onkin hyvin kokonaisvaltainen ja voit saada hoidon aikana myös fyysisiä tuntemuksia. 

Hoito vapauttaa kehosta - ja mielestä - vanhoja kaavoja ja uskomuksia, jotka saavat meidät toistamaan samoja malleja uudestaan ja uudestaan. Jos siis huomaat ihmetteleväsi  “miksi minulle aina käy näin”, kyse on ajatusmalleista, jotka voidaan purkaa alitajunnasta ja vapauttaa tilaa uusille, paremmille malleille. 

Hoidon on todettu tuovan helpotusta unettomuuteen, stressin hallintaan, paniikkioireisiin ja lukuisiin muihin elämänlaatua heikentäviin oireisiin. 

Access Bars hoidosta et voi saada yliannostusta, päinvastoin, mitä useammin ja enemmän energiapisteitä aktivoit, sitä helpommalta haastavienkin tilanteiden kohtaaminen tuntuu. 

 

Hoitoon valmistautuminen:

Sinun ei tarvitse valmistautua hoitoon ennakkoon millään lailla. Pukeudu mukaviin vaatteisiin, joissa viihdyt selinmakuulla reilun tunnin ajan.

Hoidon alussa kosketan sinua jalkapohjiin, kämmeniin ja loppuajan työskentelen pääsi alueella. Hoidon aikana voit jutella normaalisti, tai vain rentoutua ja nauttia hoidon vaikutuksista. Nukahtaminen on myös sallittua.

bottom of page