top of page

Kohti korkeampaa värähtelyä
Hyvän olon valmennus

Oma hyvinvointi lähtee aina sinusta itsestäsi. 

Omista valinnoista, omasta tahdosta ja omasta toiminnasta. 

Aina ei ole helppoa tehdä itse niitä valintoja. Elämäntilanteet sanelevat rajoja ja omat voimavarat kuluvat loppuun. Annat itsestäsi kaikille muille niin ettei omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen enää jää aikaa eikä energiaa. Voi olla vaikea löytää tilaa edes hengittää. 

Ulkopuolelta tulevat paineet musertavat alleen ja ahdistus vie yöunet. 

Hyvä uutinen on, että kaiken sen elämän keskellä, sinulla on valta vaikuttaa itseesi. Sinulla on lupa ottaa ohjat käsiisi ja huolehtia myös itsestäsi. Aloita pysähtymällä hetkeksi ja hengitä syvään sisään. Vielä uudestaan. Vielä syvempään. Huomaatko, kuinka hengityksesi on ollut pinnallista? Kuinka oudolta tuntuu oikeasti hengittää keuhkot täyteen? Kokeile uudestaan. Vatsaan asti. Lantiolle asti. Hengitä varpaisiin saakka. Koko kehosi kiittää uudesta hapesta, uudesta energiasta ja pienestä rauhallisesta hetkestä. 

Pelkästään se, että joka päivä pysähdyt muutaman kerran hengittämään syvään auttaa rauhoittamaan hermostoasi, helpottaa oloasi ja lisää omaa hyvinvointiasi. 

Girl Relaxing

Kokonaisvaltainen hyvinvointi lähtee pienistä askelista ja on jokaisen saavutettavissa. Muistatko vielä mikä tuotti sinulle iloa nuorempana? Koska olet viimeksi kuunnellut lempimusiikkiasi? Lukenut suosikkikirjaasi? Käynyt kävelyllä lähimetsässä tai järven rannalla? Tee jotain, mikä tuo hymyn kasvoillesi. 

Ajanpuute kuulostaa pätevältä syyltä jättää kaikki tekemättä.  Väsymys vie voiton ja taas huonosti nukutun yön jälkeen rumba alkaa uudestaan. Haluatko jatkaa omassa oravanpyörässä juoksemista vai valitsetko tänään tehdä jotain toisin? 

Valmennuksessa saat kokemuksen ahdistuksesta vapautumisesta ja pääset tarkastelemaan stressinaiheuttajia uudesta näkökulmasta. Ongelmat näyttävätkin vain ratkaistavissa olevilta asioilta eivätkä päälle kaatuvilta vuorilta. 

Jo yksi kerta voi palauttaa hallinnan tunteen elämääsi ja useammalla valmennuskerralla sukelletaan aina vain syvemmälle kohti ongelmien juurisyitä. Pelkästään niiden oivaltaminen voi riittää vapauttamaan ehkä vuosikymmeniä alitajuntaasi ohjailleesta haitallisesta uskomuksesta. 

Vapaudut elämään sellaista elämää, jossa sinulla on lupa nauttia elämisestä ja voimalla itse hyvin, pystyt olemaan paremmin läsnä myös muiden elämässä. 

Calm Woman

Varaa aika omaan valmennushetkeesi tai kysy lisää!

Ota yhteyttä
bottom of page