top of page
mammutti voimaeläimet my magical heart.jpg

Mammutti

Tämä vanha ja viisas Mammutti on miljoonia vuosia sitten vaeltanut pitkin suuria aroja, nähnyt maailmojen sortuvan ja nousevan uudelleen. Aina entistä ehompina, välillä eläinten, välillä ihmisten hallitsemina. Aina loistokkaina, kukoistavina ja alati uudistuvina. 

 

Tämän Mammutin voima kumpuaa lempeästä Sydämestä valtavan ulkokuoren sisällä. Elämän tuli roihuaa niin pinnalla kuin sisuksissakin. 

 

Elämän voima, luottamus omiin valintoihin ja omaan sisäiseen kompassiin ovat vahvuuksia, joita tämä Mammutti tuo omistajalleen. 

 

Kun ympärillä maailma myrskyää, on omaan sisäiseen voimaan luottaminen elintärkeää. Mikään ulkopuolinen ei sanele mikä olet tai mihin pystyt. Vain sinä päätät mitä omalla elämälläsi teet. Etkä ole yksin. Tukenasi on Mammutin voimat, universumin viisaus ja mahtava joukko elämän Valoa kantavia oppaita. 

 

Tuleepa tämä Mammutti omaan kotiisi tai kulkee kauttasi lahjana jollekin toiselle, sen jättimäiset jalanjäljet säilövät vahvistavan energian koko reitille, jonka Mammutti kulkee matkallaan kohti päämääräänsä. 

 

Nauti siis omasta matkastasi ja salli Mammutin heilauttaa kärsällään turhat kuoret pois päältäsi ja puhaltaa kehostasi pois kaikki vanha ja tarpeeton. Anna sen Sydämen voiman sytyttää sinunkin Sielun tulesi ja tule siksi Sinuksi, joka olet sisimmässäsi aina ollut.

bottom of page