top of page
  • Writer's pictureKatja

Lähtökohta ja lopun alku?

Viime vuosien aikana olen oppinut paljon, opiskellut vielä enemmän ja aloittanut oman toiminnan uudelleen moneen kertaan.


Monta kertaa on ydinajatus kirkastunut vain sumentuakseen uudelleen. Ja taas kerran on lamppu syttynyt :D


Kaikki tapahtuu aina tarkoituksella. Jokainen mutka matkassa on tarkoituksenmukainen. Siellä mutkan takana, joskus ojassa tai pitkällä pellon/metsän puolella on piilossa se tarkoitus, miksi tämäkin lenkki piti tehdä.


Jokainen askel opettaa jotain. Vahvistaa tai saa epäilemään omia kykyjä, tarkoitusta tai ihan vain muistuttaa siitä, mistä olet kulkemassa poispäin.


Meidän jokaisen matka on omanlainen. Lopullinen päämäärä voi olla yhteinen ja määränpää samankaltainen. Kukaan ei kuitenkaan voi kulkea toisen matkaa, ei toisen puolesta eikä toisen sijaan.


Vaikka jonkun muun elämä näyttäisi paljon haluttavammalta kuin oma, et voi hypätä niihin mielenkiintoisiin saappaisiin etkä elää sitä elämää mitä joku toinen elää. Eikä kukaan toinen voi täyttää sinun saappaitasi.


Suuntaa siis katse omalle polulle. Luota siihen, että jokainen askel kantaa.

Maasto voi välillä olla pehmeää ja jalat kastuu, mutta vain tarpomalla sen suon läpi saat taas tuntea maan kantavan jalkojen alla. Paikalleen ei voi jäädä. Olipa lähin tavoitteesi mikä vaan, sitä kohti on kuljettava. Suunta saa muuttua matkan aikanakin, mutta seuraava askel on otettava.


Tästä ei pitänyt tulla “opastavaa” eikä “valmentavaa” kirjoitusta, mutta näin sanat vyöryvät minusta ulos.


Tässä tekstissä minun piti kertoa, etten halua “valmentaa”, haluan kyllä jakaa ne opit jotka olen itse saanut. Sen tiedon ja jostain maan uumenista ja sielun syövereistä kumpuavan korkeamman tietoisuuden viestin. Mutta en halua sitä pakkosyöttää tai väittää, että se on millään tavalla “parempi” kuin se todellisuus mitä valitset nyt elää.


Haluan, että ymmärrät koko ajan tekeväsi valintoja. Myös valitsematta jättäminen on valinta. Haluan, että tiedostat koko ajan luovasi omaa elämääsi. Myös niitä asioita, jotka luokittelet “huonoiksi”.


Ennen kaikkea haluan, että ymmärrät, ettei mikään ole sinun syytäsi.


Ristiriitaista, paradoksaalista ja typerää?


Ja mitä väliä sillä on mitä minä haluan? Haluan silti, että tiedostat tekeväsi valinnan joko lopettaa lukeminen tähän ja käyttää aikasi johonkin “järkevään” tai valitset jatkaa lukemista vielä pari sanaa eteenpäin.


Tämä teksti todella otti oman muotonsa. Ehkä tämän takia en saa kerrottua mitään itsestäni, ja ehkä siihen on syynsä. Koska kaikella on. Nyt on kyse sinusta ja sinun valinnoistasi.


Mikä ikinä onkaan se muoto, minkä minun toimintani lopulta ottaa, ydinajatus on jakaa tietoisuuden lisääntymisen viestiä.


Kaikki muuttuu koko ajan. Se on ainoa asia mikä ei muutu.


En enää halua sanoa, että haluan sinun tekevän jotain, mutta kutsun sinut huomaamaan, että sinulla on valta olla muokkaamassa jatkuvan muutoksen suuntaa.


Voit vahvistaa kaikkea sitä kurjuutta, mistä luet joka päivä uutisista ja antaa oman arkesi olla selviytymistaistelua maailmassa, joka sotii, kärsii ja köyhtyy. Ja lopulta tuhoaa itse itsensä.


Vaihtoehtoisesti voit nostaa katseesi ruudulta, klikkiotsikoista ja somefiidistä ja nähdä kaiken sen hyvän ja kauniin mitä ympärilläsi on.


Sinulla on joku laite, mistä luet tätä. Se tarkoittaa, että sinulla on sähköä kaytössäsi, nettiyhteys ja aikaa. Todennäköisesti sinulla on paikka mihin painaa pääsi ensi yöksi.


Vaikka olisit asfalttiviidakossa, jossain on yksi kasvi tai kukka, lehdistään luopuva puu, joka juhlistaa vuodenajan muutosta väriloistolla. Anna huomiosi tuolle yhdelle asialle, joka on olemassa. Josta voit olla kiitollinen.


Ja jos kiitollisuus oli liian iso sana suuhusi, ole vain iloinen, että voit käyttää sanoja. Ehket kirjoita, puhu tai edes kuuntele, mutta ajatuksia mieleesi nousee joka tapauksessa.


Tai jos ilo on liian kaukaa haettua, tunne helpotusta siitä, että voit tuntea. Mitä ikinä tunteita käytkään läpi, sinulla on kaikki mitä tarvitset niiden tuntemiseen.


Ota se mikä resonoi ja jätä muu.


***


Tämän kirjoituksen takana olen minä, Katja. Omalla polullani näkyväksi tulemassa, omia valintoja tekemässä.


Yksi niistä valinnoista on hetkeksi madaltaa kynnystä Energiahoitoon saapumiseen hoidon hintaa laskemalla. Valinta on aikarajoitettu lokakuun puoliväliin saakka ja koskee sekä lähi- että kaukohoitoja. Jos valitset tutustua tarjoukseen, voit tehdä sen tästä.15 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Tunteet mittarina

Mistä tiedät oletko kulkemassa oikeaan suuntaan? Mistä tiedät teetkö oikeita valintoja? Kehosi kertoo sen sinulle kun pysähdyt kuuntelemaan. Keho viestii meille monilla eri tavoilla. Mitä kuulet juuri

Kommentare


bottom of page