top of page

Vapauta oma voimasi

Vapauta oma voimasi - valmennukseen sisältyy 3 tapaamiskertaa, joko paikan päällä Jyväskylässä tai netin yli sieltä, missä ikinä oletkin. Minä rakastan sinua

Valmennuksessa saat henkilökohtaista, juuri sinulle sopivaa ohjausta. Valmennus etenee sen mukaan, mitä sen aikana nousee esiin ja sillä vauhdilla, kuin olet valmis vapautumaan vanhasta ja sallimaan uutta elämääsi. 

Ensimmäisen valmennuskerran aluksi vapautamme kehostasi jännitystilat ja ahdistuksen tunteet, jolloin voit tarkastella mieltäsi painavia asioita uudesta näkökulmasta ja huomioida ajatuksiasi pienen etäisyyden päästä. 

Autan sinua löytämään haitalliset ajatusmallit ja korvaamaan ne uusilla. Yhdessä paikallistamme ne juurisyyt, jotka tuovat eteesi samat haasteet aina uudelleen ja uudelleen. Kun vapaudut niistä, vapautat aivan uuden tason elämässäsi. 

Pääset lähemmäksi itsesi ominta olemusta, sitä ihmistä, joka oikeasti olet kaikkien päälle liimattujen kerrosten alla. Vapaudut elämään sitä elämää, jota sinun kuuluu elää. 

Jokainen ihminen kerää itseensä vaikutteita ympäristöstä koko elämänsä ajan. Erityisesti lapsuuden seitsemän ensimmäisen vuoden ajan olet erityisen vastaanottavainen ympärilläsi olevien ihmisten sanoille ja teoille. Vanhempiesi tai kasvattajiesi arvot, toimintatavat ja puolihuolimattomasti heitetyt arvostelevat sanat tarttuvat alitajuntaasi ja vaikuttavat sieltä elämääsi tavoilla, joita et osaa edes yhdistää mihinkään menneeseen. 

 

Tunnut päätyvän samaan tilanteeseen uudestaan ja uudestaan, työpaikan vaihto ei auta, ihmissuhteesta toiseen toistuu aina samat haasteet. 

Alitajuntasi toistaa sinne ohjelmoitua kaavaa, eikä sinulla ole ollut mitään tekemistä tuon ohjelmoinnin kanssa. Hyvä uutinen on, että ohjelma voidaan korvata uudella, paremmin toimivalla. Valmennuksen aikana opit, miten jatkossa voit itse vaikuttaa ajatteluusi, alitajuntaasi ja toimintaasi. Sinulla on lupa valita tunteet, joissa haluat elämääsi viettää. Voit ottaa vastuun aivan uudella tavalla ja luoda ympärillesi sellaisen maailman, jossa sinun on hyvä elää. 

Opit käyttämään erilaisia työkaluja, joiden avulla kohtaat tulevat elämäntilanteet menettämättä omaa sisäistä rauhaasi. 

Elämä tuntuu muuttuvan helpommaksi ja ennen hankalilta tuntuvat asiat ovat vain elämään kuuluvia, neutraaleja tapahtumia. 

Elämänilosi kasvaa. Ymmärrät, että olet vastuussa omasta hyvinvoinnistasi, omista - ja vain omista - tunteistasi, omasta onnellisuudestasi. Et enää ulkoista  hyvinvointiasi muiden harteille, vaan otat ohjat omiin käsiisi. Värähtelytasosi nousee ja aina vain enemmän hyviä asioita saapuu luoksesi. 

Se, mihin kiinnität huomiosi lisääntyy. Opit näkemään hyvät asiat ympärilläsi ja samalla muutut magneetiksi, joka vetää uutta hyvää puoleensa. 

Ensin vapaudut jatkuvasta stressitilasta joka syö elimistöäsi ja kuormittaa hermostoa. Keho ja mieli saa rauhoittua, rentoutua ja vapautua. Uusille ajatuksille ja ideoille syntyy tilaa. 

Valmennukseen ei tarvitse valmistautua millään lailla etukäteen. Lähdetään liikkeelle juuri siitä, missä olet ja jatketaan tilanteen vaatimalla tavalla.

Osta valmennus verkkokaupasta tai laita viestiä, niin sovitaan ensimmäinen tapaamisaika ja aloitetaan matka kohti kevyempää oloa yhdessä. Tapaamisten välillä voi olla noin viikko väliä, sovitaan seuraava tapaaminen ensimmäisellä kerralla. Muutaman päivän väli on hyväksi niin muutos saa tilaa asettua ennen seuraavaa kertaa. Viikkoa pidempää väliä tapaamisille ei kannata jättää, niin edellisen kerran asiat eivät ehdi kokonaan unohtua välillä. Kolmella kerralla saadaan hyvä jatkumo, jossa jokaisella kerralla päästään etenemään aina vähän edellistä syvemmälle ja muutos jää helpommin pysyväksi. 

Ota yhteyttä

Heräsikö kysymyksiä? 

Lähetä viesti alla olevalla lomakkeella niin vastaan mahdollisimman pian. 

  • Facebook
  • Instagram

Kiitos viestistä!

vapauta oma voimasi.png
bottom of page